انواع ویزا توریستی کانادا:

ویزای توریستی کانادا اغلب به دو نوع کلی تقسیم‌بندی می‌شود:

  • ویزای ‌سینگل کانادا یا یک ‌بار ورود (Single Entry).
  • ویزای مولتیپل کانادا یا چند بار ورود (Multiple Entry).

 

ویزا سینگل کانادا:

ویزای سینگل کانادا به این معنی است که تنها یک بار در مدت مشخص شده وارد خاک کانادا شده و تا پایان اعتبار ویزای‌تان در این کشور اقامت کنید. با خروج از کانادا ویزای شما بی اعتبار می‌شود، حتی اگر تاریخ پایان اعتبار آن فرا نرسیده باشد. بنابراین برای ورود به خاک کانادا باید دوباره درخواست ویزا کنید، مگر اینکه مستقیما به ایالات متحده یا سنت پیر و میکلون سفر کرده باشید.

ویزا مولتیپل کانادا:

این ویزا که به ویزای مولتی کانادا نیز شناخته می‌شود، به شما اجازه می‌دهد تا پایان اعتبار ویزا‌، به صورت نامحدود به کانادا رفت‌ و‌ آمد و در هر بار ورود به کانادا تا ۶ ماه در این کشور اقامت کنید. پس از پایان مدت ۶ ماهه، کافی ا‌ست تنها چند ساعت از خاک کانادا خارج شوید و در ورود دوباره به کانادا، اجازه ۶ ماه اقامت مجدد در کانادا را خواهید داشت. این تمدید ۶ ماهه در شرایطی قابل افزایش است.کافی است برای افزایش این مدت اقامت درخواست بدهید؛ درصورت قانع‌کننده بودن شرایط‌تان با درخواست شما موافقت خواهد شد.

از آنجایی که مدت اعتبار پاسپورت یا گذرنامه ایرانی ۵ سال است این ویزا به عنوان ویزای ۵ ساله کانادا نیز شهرت یافته است. البته مدت زمان اعتبار ویزای مولتیپل شما برابر با مدت زمان اعتبار گذرنامه‌تان خواهد بود.

یکی از مراحل اخذ ویزای توریستی، انگشت‌نگاری است. اگر در ۱۰ سال گذشته برای اخذ ویزای کانادا انگشت‌نگاری کرده باشید (بیومتریکس)، برای درخواست مجدد نیازی به انگشت‌نگاری نخواهید داشت.

 

 اعتبار ویزا توریستی کانادا:

ادارهٔ مهاجرت کانادا مدت زمان اعتبار ویزای توریستی را برای ویزای سینگل شش ماه و برای ویزای مولتیپل ۱۰ سال اعلام کرده است اما صرف‌نظر از زمان اعلام شده، ویزای توریستی تا پایان مهلت اعتبار گذرنامه اعتبار دارد. دارنده ویزای مالتیپل هر ۶ ماه باید از خاک کانادا خارج شود. دارنده ویزای سینگل پس از خروج از کانادا باید مجددا برای اخذ ویزا اقدام کند.

نکته‌ مهمی  که در پروسه اخذ ویزا باید در نظر داشت این است که افسر مهاجرت و افسر پرونده نقش بسیار پررنگ و مهمی در تعیین مدت زمان اعتبار ویزای توریستی است. افسر پرونده، مولتی یا سینگل بودن ویزای شما را مشخص می‌کند. همچنین افسر مرزی مستقر در فرودگاه، مدت اعتبار ویزای شما را تعیین می‌کند؛ بنا به تشخیص ایشان، مدت اعتبار ویزا ممکن است کمتر یا بیشتر شود.

فراموش نکنید پس از صدور ویزا، متقاضی فرصت دارد تا زمان درج شده در برچسب ویزا وارد کانادا شود، در غیر این صورت ویزای او باطل خواهد شد.

 

 

کانادا کشوری است پهناور با مردمی مهربان، شهرهایی زیبا و مناظر طبیعی متنوع و فوق‌العاده، از کوهستان های پر برف‌و‌یخ یوکان، سواحل شرقی و کوهستان‌های کلگری گرفته تا جنگل‌های بارانی ونکوور. برای آشنایی با جاذبه‌های گردشگری کانادا و راهنمای میانگین هزینه‌ها در سفر به این کشور زیبا، با قصران گشت همراه باشید.

کانادا کشوری است که جاذبه‌های گردشگری طبیعی متنوع و بی‌نظیری دارد و مقصد ایده‌آلی برای همه‌ی سلیقه‌ها است. کانادا به معنای واقعی کلمه، بهشتی برای عاشقان طبیعت است. این راهنمای سفر به شما کمک می‌کند که برای سفر به این کشور دیدنی و فوق‌العاده، برنامه‌ریزی کنید.

آژانس مسافرتی قصران گشت تور کانادا 95 را با بالاترین کیفیت اجرا کرد و امسال نیز تور کانادا ویژه نوروز 96 را در برنامه ی تورهای خود دارد.قیمت تور کانادا در این آژانس با توجه به خدمات بی نظیر و لوکسی که ارایه می دهد بسیار به صرفه است و همسفران ما با همراهی آژانس مسافرتی قصران گشت رویایی ترین سفر خود را تجربه خواهند کرد.

مناطق دیدنی کانادا بسیار متنوع و فوق العاده است و بسیاری از این جاذبه های گردشگری فقط مختص کشور کانادا می باشد.

شهرهای کانادا

تورنتو
تورنتو یک ابرشهر است که کاملا با حال و هوای شهرهای آمریکایی همخوانی دارد. این شهر در استان انتاریو واقع شده و بزرگترین شهر این استان و کشور محسوب می‌شود. تجمع فشرده و پرتعداد آسمانخراش‌ها در مرکز شهر یا داون تاون (Downtown) نزدیک‌‌ترین گزینه به شهرهای آمریکایی است و گستردگی شهر به حدی است که تنها طولانی‌ترین خیابان جهان می‌تواند به شکل یک نخ تسبیح، محله‌های مختلف را در این شهر به هم وصل کند.

 

مونترال
مونترال یک شهر فرانسوی تمام عیار و پس از پاریس، بزرگترین شهر فرانسوی زبان در دنیا است. این شهر در ایالت کبک در شرق کانادا قرار دارد و بزرگترین شهر این ایالت و دومین شهر بزرگ کانادا محسوب می‌شود. این شهر حال و هوایی بسیار متفاوت از تورنتو و دیگر شهرهای کانادا دارد و فرهنگ مردم آن یک فرهنگ محلی و منحصر بفرد است.

ونکوور
ونکوور در بین شهرهای کانادا یک استثنا است. اینجا شهری است که در وسط مجموعه بی‌پایانی از جاذبه‌های طبیعی قرار دارد و زیبایی‌هایش وصف‌ناشدنی است. شهری که هم روی مدرن و پیشرفته و ساختمان‌های سربه فلک کشیده دارد و هم روی آرام و طبیعی و ساحل‌های فراوان و پارک‌های بکر و جنگلی و دریاچه‌های چشم‌نواز. شاید شهرهای زیادی در دنیا باشد که در نزدیکی جاذبه‌های طبیعی قرار دارند، اما تفاوت ونکوور با سایر شهرها اینجاست که تنوع و تعداد جاذبه‌های طبیعی‌اش آنقدر زیاد است که توان رقابت برای هیچ شهر دیگری باقی نمی‌ماند.

 

جاذبه‌های گردشگری و دیدنی‌های کانادا
آبشار نیاگارا

آبشار نیاگارا یکی از معروف ترین و زیباترین آبشارهای جهان می باشد. نواحی پیرامونی این آبشار، به اندازه ای سرسبز و زیبا هستند که با وجود اجرای چندین پروژه عمرانی در منطقه نیاگارا، باز هم امکان تبدیل به یکی از زیباترین مکان های توریستی دنیا را دارد و این منطقه فوق العاده برای توریستها جذاب است.این آبشار فوق‌العاده زیبا سالانه میلیون‌ها گردشگر را به سمت خود جذب می‌کند. به دلیل حجم باورنکردنی آب و جریان قوی که از آبشار نیاگارا می‌گذرد، از آن به‌عنوان منبع برق‌آبی هم استفاده می‌شود.فاصله از شهر تورنتو تا آبشار نیاگارا حدود یک ساعت و نیم راه است. اگر هوا آفتابی باشد، این آبشار با رنگین کمان های زیبایش جلوه ای دل انگیز را ایجاد می کند. در نزدیکی دریاچه نیاگارا قایق هایی هست که به گردشگران کرایه می دهند تا با تمام وجود بتوانند هیجان و زیبایی آبشار را حسب کنند و می توان سوار آنها شد و نهایت لذت را برد. گویا نخستین کسی که جرات کرده با قایقش به جنگ آب های نیاگارا برود زنی 60ساله بوده که در دهه 1950 این کار را انجام داده و زنده هم مانده است. تا دلتان بخواهد وسیله بازی آنجاست که گردشگران و مسافران در کنار دیدن نیاگارا حوصله شان سر نرود. به ویژه وسیال بازی هوایی که نماهایی زیبا از آبشار را به دیدگان می آورد.و مکان بیار زیبایی برای تفریح است.

 

رودخانه Campbell

کی از دیدنی ترین و جالب ترین مکان ها در کانادا رودخانه ی کمپبل است. رودخانه ی کمپبل پر از ماهی های سالمون نارنجی رنگ کوچکی ست که با نشاط و شادی در آب شنا می کنند.شما نیز می توانید به آن ها پیوسته و در کنار این ماهی های کوچک زیبا آب تنی کنید.

خلیج فاندی

کف اقیانوس قدم بزنید، از غارهای دریایی دیدن کنید و از صخره‌های شاهکار خلیج فاندی عکس بگیرید. این خلیج در اطراف سواحل نیو برانزویک (New Brunswick) و نوا اسکوشیا (Nova Scotia) است. جزر و مد، روزی دو بار خلیج فاندی را خالی از آب می‌کند و باعث می‌شود شما بتوانید در آن قدم زده، از غارهای آن جا دیدن کنید و از صخره‌های آن جا لذت ببرید. خلیج فاندی دارای بالاترین میزان جزر و مد در دنیا است، طوری که در یک جزر و مد خفیف سطح آب حدود ۱۶ متر کاهش پیدا می‌کند. واقعا دیدن این صحنه لذت‌بخش است که میلیاردها تن آب از خلیج ناپدید شود و بعد از چند ساعت دوباره به جای خود بازگردد. وقتی ماه کامل است به آن جا بروید تا بالاترین میزان جزر و مد را ببینید.

سپیده شمالی

به گفته بسیاری از کارشناسان محیط زیست، یکی از بهترین مکان هایی که می توان سپیده شمالی را در وسیع ترین حالت تماشا کرد، کانادا است که قطب شمال نیز ادامه دارد. نورهای پگاه شمالی از اواخر پاییز تا بهار ادامه دارد. زیباترین منظره سپیده را در شمال غربی منطقه Yukon می توانید مشاهده کنید.

ونکوور

ونکوور (Vancouver)‏ شهریست در ایالت بریتیش کلمبیای کانادا که در حدود 125 سال پیش بنا نهاده شده است.ونکوور یکی از خوش آب و هواترین شهرهای کاناداست و از آنجا که شهر مورد علاقه ی توریستها نیز می باشد، میزبان توریستهای بسیاریست. جمعیت بسیاری از مردم این شهر در مشاغل مربوط به توریسم مشغول به کارند بطوریکه صنعت توریسم اصلیترین صنعت این شهر به حساب می آید. این شهر همواره در لیست “بهترین شهرهای جهان برای زندگی” قرار دارد. علت این موضوع کیفیت بالای زندگی در این شهر است.

کارناوال زمستانی کبک

 کارناوال زمستانی کبک کانادا یکی از بزرگترین کارناوال های زمستانی جهان به شمار می آید که در شهر زیبای کبک برگزار می شود. هر سال هزاران بازدیدکننده برای شرکت در کارناوال زمستانی کبک به این شهر کانادا سرازیر می شوند تا از مجموعه ای از فعالیت های مناسب تمام گروه های سنی از جمله حمام برف، راهپیمایی های شبانه، سرسره برفی، فوتبال دستی غول پیکر، مجسمه های برفی، نمایش، سورتمه سواری، و اسکیت سواری لذت ببرند.

پل معلق Capilano

پل معلق کاپیلانو یکی از پربازدیدترین جاذبه های توریستی کلمبیای بریتانیایی در ونکوور است. دلیل آن نیز بسیار ساده است زیرا دیدنی های فراوان و فعالیت های زیادی برای انجام دارد. در فاصله ی بسیار کمی دورتر از شلوغی های ونکوور، خواهید توانست در مخلوطی از ماجراجویی، تاریخ کهن و فرهنگی که این پل در خود جای داده غرق شوید و زندگانی مردم کلمبیایی را با تمام وجود حس نمایید. 

 

 

  • ویزا کانادا:

    برای درخواست ویزای توریستی کانادا می توانید به صورت آنلاین یا به صورت On Paper اقدام کنید. اگر به صورت آنلاین برای ویزا اقدام کنیم، پروسه ی آنلاین بسیار سریع تر انجام خواهد شد. اگر اطلاعات شما کامل نباشد، به شما پیغام داده می شود تا آن ها را تکمیل کرده و دوباره درخواست دهید. همچنین اگر نیاز به ارسال مدارک باشد، شما سریعاً می توانید آنها را آپلود نمایید. در نهایت نیز می توانید اطلاعات به روز خود را در اختیار سفارت قرار دهید.

     

    شرایط اخذ ویزا توریستی کانادا چیست؟

    ویزای توریستی یا ویزای موقت مدرک رسمی ای است که به پاسپورت شما ضمیمه می شود و نشان می دهد که شما شرایط ورود به کانادا را دارید. گردشگران برای سفر به کانادا به ویزای توریستی نیاز دارند. همچنین اگر از سیستم حمل و نقل هوایی کانادا استفاده می کنید نیز به این ویزا نیاز دارید. برای اخذ ویزا  می توانید به صورت آنلاین یا از طریق پر کردن فرم (on paper) اقدام کنید.

    مدت اقامت  ویزا توریستی کانادا چقدر است؟

    گردشگران می توانند تا 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشند. در بدو ورود و در مرزهای ورودی پلیس مرزی ممکن است به اقامتی حدود 6 ماه (یا کمتر و یا بیشتر) به شما بدهد. در این صورت تاریخ خروجتان را در پاسپورت خود می بایست مشخص کنید. همچنین ممکن است آنها به شما مدرکی بدهند به نام سابقه ی توریستی که زمان خروج از کانادا را به شما نشان می دهد.
    اگر مهر خروج را دریافت نکردید می توانید تا 6 ماه بعد از ورودتان یا تا زمانی که پاسپورتتان منقضی شود، در کانادا اقامت داشته باشید. اگر حتماً نیاز به مهر خروج از کشور دارید، به کیوسک مربوطه ی مستقر در فرودگاه مراجعه کنید.

    چه کسانی مجاز به سفر و گرفتن ویزا کانادا هستند؟

    • شما باید مدارک معتبر برای سفر مانند پاسپورت را داشته باشید.
    • در سلامت جسمانی کامل باشید. 
    • محکومیت کیفری نداشته باشید.
    • با مدارک خود پلیس مهاجرت را قانع کنید که وابستگی شغلی، فامیلی و کاری به کشور خود دارید و به این دلایل به کشور خود باز خواهید گشت.
    • پلیس مهاجرت را متقاعد کنید که بعد از اتمام زمان اقامت در کانادا به کشور خود باز خواهید گشت.
    • پول کافی برای اقامت خود داشته باشید که این میزان بستگی به زمان و محل اقامت (هتل، منزل اقوام یا دوستان …‌)‌ شما در کانادا دارد.
    • ممکن است نیاز به تست پزشکی یا دعوتنامه داشته باشید.

    نکته: افرادی که اجازه ورود به کانادا را ندارند

    کسانی که درگیر کارهای جنایی، یا نقض حقوق بشر و جنایات ساماندهی شده هستند. حتی ممکن است به دلایل امنیتی، پزشکی، سلامتی و یا دلایل اداری مجاز به ورود به کانادا نباشند.

    بعد از apply مدارک:

    بعد از اتمام تمام مراحل پاسپورت و مدارک شما را به شما باز می گردانند. اگر درخواست شما ریفیوز شود، طی نامه ای مراتب را به شما توضیح خواهند داد.
    بعد از اینکه وارد کانادا شدید مدارک و اثر انگشت شما چک خواهد شد. کودکان زیر 18 سال هم شامل این موارد می شوند. بعد از این مراحل پلیس مرزی کانادا پاسپورت شما را مهر زده و زمان اقامت شما را که معمولاً 6 ماه است، به شما اعلام می کند ( بستگی به هدف شما برای سفر دارد).

    ویزا تحصیلی کانادا:

    در کشور کانادا هر استان تابع قوانین آموزش و پرورش خود می باشد. توصیه می کنیم درباره سیستم آموزشی در هر استانی که قصد ادامه ی تحصیل دارید، اطلاعات کافی کسب کنید.

    • شرایط مدارس ابتدایی و متوسطه

    • این مدارس، مدارسی هستند که کودکان تا 12 سال در این مقطع درس می خوانند (1 تا 8 سال ابتدایی و 9 تا 12 سال متوسطه).
    • تمام مدارس ابتدایی و متوسطه در کانادا پذیرای دانش آموزان از سراسر دنیا (بین المللی) می باشند.
    • بعد از اتمام این دوره و شروع دوره بعدی که شامل دانشکده، دانشگاه، موسسات خصوصی و مدارس فنی و حرفه ای هستند. هر کدام از این مراکز دارای قوانین مخصوص به خود، چگونگی ورود و ارائه درخواست برای پذیرش مانند داشتن مدرک معتبر زبان انگلیسی یا فرانسه می باشند.
    • بسیاری از مدارس در کانادا زبان انگلیسی یا زبان فرانسه آموزش می دهند.
    • بسیاری از مدارس در کانادا جهت پذیرفتن دانش آموزان یا دانشجویان از سراسر دنیا هستند که (DLI) نام دارند. اگر در خواست ادامه ی تحصیل در یکی از مدارس در کانادا را داده اید، می بایست از طرف (DLI) نامه ی پذیرش دریافت کرده در غیر این صورت پرونده شما رد خواهد شد.
    • چگونگی ورود به مدرسه و دانشگاه

    • در ابتدا دانشگاه یا مدرسه ی خود را انتخاب می کنید و با توجه به قوانین آن مرکز مدارک خود را ارسال کنید.
    • در مدارس ابتدایی حداکثر 6 ماه و دانشگاه حداکثر 1 سال می بایست در خواست ادامه  تحصیل بدهید.
    • با مکاتبات از طریق ایمیل و … با مرکز تحصیلی از میزان شهریه، هزینه ی اقامت در کانادا، زبانی که می بایست برای ورود آگاه باشید و در آزمون آن پذیرفته شوید و … .
    • مدارک خود را apply کرده و منتظر جواب باشید. اگر پذیرفته شده باشید نامه ای از جانب مرکز تحصیل خود دریافت می کنید.

    نکته: دولت کانادا هزینه ی درمان دانش آموزان خارجی را نمی دهد. درباره بیمه ی سلامت خود با مرکز مورد نظر خود در ارتباط باشید.

    اجازه ی تحصیل (Study Permit) در کانادا:

    • استادی پرمیت مدرکی است که آژانس صادر می کند و به دانش آموزان خارجی اجازه ی تحصل در کانادا را می دهد. قبل از اینکه به کانادا سفر کنید شما می بایست تمام مدارک مورد نیاز را اپلای کنید.
    • استادی پرمیت معمولاً به اندازه ی میزان تحصیل شما در کانادا به اضافه ی 90 روز است (این 90 روز زمان ترک کانادا و یا تمدید اقامت شماست).
    • اگر شما مجبور به گذراندن Course پیش نیاز باشید، استادی پرمیت شما از زمان آغاز این کورس به اضافه ی 1 سال می باشد.
    • اگر تا زمان پایان این مدرک تحصیلات خود را تمام نکرده باشید، می بایست اقامت خود را تمدید کنید. در غیر این صورت از ادامه ی تحصیل باید انصراف دهید و کانادا را ترک کنید.
    • اگر تحصیلات خود را زودتر تمام کنید، مجوز شما فقط تا 90 روز بعد از آن تاریخ اعتبار دارد.
    • تحصیلات شما در تاریخی تمام شده تلقی می شود که دیپلم یا کارنامه ی خود را دریافت کرده باشید که از این طریق می توانید ثابت کنید که تحصیلات شما به پایان رسیده است.
    • در زمان تحصیل خود در کانادا می توانید به کشور خود بازگردید، فقط می بایست دلیلی دال بر اینکه شما در حال تحصیل در آن مرکز می باشید و در آنجا ثبت نام کرده اید را ارائه دهید.

تعرفه های پیکاپ ویزای کانادا:

 

پیکاپ ویزای کانادا:

بعد ازدرخواست ویزای کانادا، سفارت جواب را از طریق ایمیل به متقاضی اعلام می کند. در صورت قبول شدن درخواست، متقاضی برای درخواست ویزا باید پرینت آن ایمیل را به همراه پاسپورت به سفارت کانادا آنکارا ، استانبول، ارمنستان یا ابوظبی ببرد. در صورت تمایل انجام این کار به صورت غیرحضوری نیز امکان پذیر می شود. برای این کار متقاضی باید فرم وکالت را به همراه مدارک مذکور به نماینده خود بدهد. لازم به ذکر است که در صورت اقدام به پیکاپ ویزا به صورت غیرحضوری حتماً باید پاسپورت افراد بالای 18 سال امضا داشته باشد و دقیقاً با امضای داخل فرم وکالت تطبیق داشته باشد.

مدارک لازم برای پیکاپ ویزای کانادا:

بسته به نوع ویزای کانادا (ویزای مهاجرتی و غیر مهاجرتی) مدارک مورد نیاز برای پیکاپ ویزای کانادا نیز متفاوت خواهد بود.

مدارک لازم برای پیکاپ ویزای مهاجرتی کانادا:

  •  پرینت ایمیل سفارت.
  • اصل پاسپورت امضا شده.
  • دو قطعه عکس ۵*۷ (مهر، تاریخ، آدرس و شماره عکاسی لازم می باشد).
  • تکمیل صفحه آخر ایمیل سفارت (ایمیل شخص، آدرس، شماره تلفن).
  • رسید انگشت نگاری.

مدارک لازم برای پیکاپ ویزای توریستی کانادا:

  • اصل پاسپورت با امضا.
  • پرینت ایمیل سفارت.
  • فرم وکالت نامه.
  • فرم landing.
  • 2 قطعه عکس ۷ × ۵ با مهر لاتین آتلیه.

تراول داکیومنت:

افرادی که دارای اقامت کانادا می باشند، برای سفر به کانادا به کارت اقامت دائم (PR CARD) نیاز دارند.

افراد مقیم کانادا در ۲ زمان به PR کارت خود احتیاج دارند:

۱-هنگامی که این افراد با ترانزیت عمومی از طریق هواپیما، قطار، اتوبوس و قایق به کانادا سفر می کنند.

۲-هنگامی که این افراد در فرودگاه کانادا ترانزیت می شوند.

نکته: اگر کارت اقامت (PR CARD) منقضی یا مفقود شده باشد، می توان برای اخذ دوباره آن PR تراول داکیومنت یا به اصطلاح (PRTD) کند.

پروسه ی چگونگی تقاضای PRTD:

ابتدا بهتر است بدانیم که تراول داکیومنت یک بار ورود می باشد.

 

 


 مدارك مورد نياز براي درخواست ويزاي ديدار كانادا:

1 – پاسپورت با حداقل یکسال اعتبار و در صورت داشتن پاسپورت قدیم.

2 – دو قطعه عکس 5 /4 × 5 / 3.

3 – شناسنامه.

4 – کارت ملی.

5 – مدارک شغلی: 

  • کارمند بخش دولتی ( حکم کار گزینی – کارت پرسنلی – 6 عدد فیش حقوقی).
  • بخش خصوصی ( گواهی شغلی – روزنامه رسمی – آگهی تاسیس – آخرین روزنامه رسمی – قبض پرداخت مالیات  – لیست بیمه پرسنل و در صورت داشتن قرارداد شرکت با شرکت های دیگر).
  • مشاغل آزاد : (جواز کسب – قبض پرداخت مالیات – اجاره نامه یا سند مالکیت محل فعالیت – لیست پرسنل – کاتالوگ – تائیدیه جواز از اتحادیه).

6 – سند مالکیت منزل.

7 – سند ازدواج.

8 – سابقه بیمه.

9 – دفترچه بیمه.

10 – پرینت بانکی  6 ماه گذشته.

11 – تمکن مالی.

12 – در صورت داشتن سهام.

13 – در صورت دارا بودن سپرده بانکی.

14 -عدم سو پیشینه.

15- آخرین مدرک تحصیلی.

16- سند ماشین.

17-دعوت نامه و مدارک مالیاتی شخص دعوت کننده.

18- اسکن pr یا کپی سیتیزن شیپ، کپی پاسپورت کانادایی.

19-پروانه دائم.

20-پروانه مطب و کارت نظام پزشکی برای پزشکان.

21-ریز نمرات برای ویزای تحصیلی.

22-گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلین.

23-پرینت رنگی از تمام سفرهای دارای مهر و ویزای سالهای گذشته.

تذکر : شرکت هایی  که جزء تحریم می باشند مدارک شغلی نباید ارائه نمایند.

ضمنا مسافر جهت مصاحبه می بایست به یکی از کشورهای اطراف ( ترکیه، دبی، ارمنستان و…) به دفتر VAC  مراجعه نمایند.