آمریکا یکی از کشورهای توریستی و بزرگ است که آغاز برنامه سفر در این کشور خیلی سخت است. شهرهای بزرگ، مدرن و شناخته شده بسیاری در این قاره قرار دارند که طیف وسیع مکانی را برای بازدیدکنندگان از سراسر دنیا ایجاد می کنند. در سواحل شرقی آمریکا، شهرهایی همچون واشینگتون دی. سی. و نیویورک قرار گرفته است که دو تجربه متفاوت از گردشگری به حساب می آیند. شهرهای لس آنجلس و سانفرانسیسکو دو نقطه عطف گردشگری در سواحل غربی آمریکا هستند. در قسمت جنوب غربی این کشور نیز شهر مشهور لاس وگاس که کویری برای زندگی است واقع شده است. همچنین شهر گرندکانیون که یکی از بزرگ ترین آثار طبیعی آمریکاست، در این ناحیه قرار دارد. از جمله جزایر بی نظیر دنیا در آمریکا می توان به جزایر شناخته شده هاوایی اشاره کرد. برای استفاده از خدمات پیکاپ آمریکا می توانید به شرکت قصران گشت مراجعه کنید.

شهرهای آمریکا:

واشینگتون دی. سی.:

یکی از شهرهای بزرگ و مدرن آمریکاست که از مناظر طبیعی زیادی مانند درختان انبوه، جنگل ها و حوضچه های سرسبز پوشانده شده است. جزایر شمال غربی اقیانوس آرام مانند جزیره سن خوان و Puget Sound از جاذبه های منحصر به فردی هستند که هر ساله تعداد زیادی گردشگر را به واشینگتون جذب می کند. سیاتل نیز از بزرگ ترین و شیک ترین شهرهای ایالت واشینگتون به شمار می رود. موزه ها، آسمان خراش ها و مناظر طبیعی هیجان انگیز زیادی در شهرهای مختلف این ایالت موجود هستند. برای بازدید از پارک های ملی مانند پارک ملی المپیک، پارک ملی واشینگتون، پارک ملی کاشادهای شمال غربی و دریاچه های این ایالت برای قایق سواری چند روزی وقت نیاز دارید.

نیویورک:

نیویورک یکی از بزرگ ترین شهرهای دنیاست که برای دیدن مناطق توریستی معروف و فعالیت های گسترده در این شهر همیشه وقت نیاز هست. گشت و گذار در نیویورک بسیار لذت بخش و آسوده است. زیرا  بسیاری از مکان های دیدنی این شهر در فواصل کمی از هم قرار گرفته اند؛ به طوری که می توانید با تاکسی یا پیاده روی کمی به این مکان ها سر بزنید. مجسمه آزادی، پل بروکلین، پارک مرکزی، ساختمان امپایر استیت، محله های تاریخی و مشهورترین موزه های دنیا از مکان های دیدنی نیویورک هستند.

لس آنجلس:

شهر پرجمعیت لس آنجلس واقع در جنوب کالیفرنیا است که یکی از شهرهای معروف در دنیا به شمار می رود. لس آنجلس با فرهنگ های متفاوت، موزه های برجسته و مراکز تفریحی فراوان به مرکز خلاقیت آمریکا شهرت یافته است. یکی از شهرهای ساحلی که بهترین زمان سفر به آن تابستان است تا از آب و هوای گرم ساحلی لذت ببرید. گردشگاه کانال های ونیزی، موزه رکوردهای جهانی گینس، مرکز گتی، جاده مالهاند، سالن تئاتر دالبی، اسکله سانتا مونیکا و سالن کنسرت والت دیزنی از مشهورترین مکان های توریستی لس آنجلس است.

 

  • ویزای آمریکا:

    مسافران برای ورود به ایالت متحده آمریکا نیاز به ویزا دارند. به دلیل نداشتن سفارت آمریکا در ایران، مسافرین ایرانی برای اخذ ویزا باید به یکی از کشورهای همسایه ترجیحاً به ارمنستان (ایروان)، ترکیه (انکارا) و امارات(دبی) مراجعه کنند. در صورتی که مسافران قصد مصاحبه در کشورهای دیگر را نیز داشته باشند، می توانند جهت تعیین وقت مصاحبه اقدام نمایند.

     

    مراحل دریافت ویزا:

    • فرم DS160 باید به صورت کاملاً حرفه ای و صحیح تکمیل گردد.
    • وقت مصاحبه و واریز وجه سفارت آمریکا باید انجام شود.

    نکته: مسافران در زمان اخذ وقت سفارت در یکی از کشورهای همسایه می تواند ۵ مرتبه وقت خود را تغییر دهند. همچنین این شانس را دارند که در مدت یک سال وقت خود را تعویض کنند. ولی نمی توانند محل کنسولگری مورد نظر را تغییر دهند و یا مبلغ واریزی سفارت را عودت نمایند. بعد از گذشت یک سال مسافر می بایست مجدداً برای واریز وجه سفارت و تعیین وقت مجدد برای مصاحبه اقدام نمایند.

     

    انواع ویزای آمریکا:

    مسافران باید با توجه به شرایط و نوع دعوت نامه خود، نوع ویزای خود را انتخاب نمایند. شرح مختصری از انواع ویزاهای آمریکا عبارت اند از: 

    • ویزای B1: برای سفرهای کوتاه مدت مانند شرکت در نمایشگاه و یا کنفرانس است.
    • ویزای B2: برای سفرهای توریستی، دیدار دوستان، آشنایان و بستگان می باشد.
    • ویزای تحصیلی F1: برای گذراندن دوره ی آموزشی، تحقیق و تدریس در آمریکا. 
    • ویزای تحصیلی H3: برای افرادی که قصد یادگیری در یک کار و رشته مخصوص را دارند.
    • ویزای تحصیلی M1: برای تحصیل در موسسات غیر دولتی و یا هنرستان های آمریکا می باشد.
    • ویزای سرمایه گزاری EB5: برای افرادی که تمایل به سرمایه گذاری دارند.
    • ویزای L1: برای متقاضیانی است که قصد کار در کشور خود و آمریکا را به صورت هم زمان دارند و می خواهند کارمندان خود را برای مدت موقتی به دفتر آمریکا انتقال دهند.
    • ویزای کار EB1: برای متقاضیانی می باشد که دارای توانایی و تخصصی منحصر به فرد هستند.
    • ویزای کار EB2: برای پزشکانی است که قصد خدمت در مناطق محروم آمریکا را دارند.
    • ویزای کار EB3: برای متقاضیانی که در یک شغل خاص مشغول هستند و در آمریکا کارفرما دارند و دارای پیشنهاد کاری می باشند.

    مدارک مورد نیاز برای سفارت آمریکا:

    • برگه وقت سفارت + فیش پرداختی
    • برگه CONFIRM فرم DS160
    • دو قطعه عکس ۵×۵
    • شناسنامه و کارت ملی
    • مدارک شغلی:
    • کارمند بخش دولتی (حکم کارگزینی، کارت پرسنلی، ۶ عدد فیش حقوقی).
    • بخش خصوصی (گواهی شغلی،  روزنامه رسمی، آخرین قبض پرداخت مالیات، لیست بیمه پرسنل و در صورت داشتن نمونه قرارداد با شرکت های دیگر).
    • مشاغل آزاد (جواز کسب، آخرین قبض پرداخت مالیات، ارزش افزوده، اجاره نامه یا سند مالکیت محل فعالیت، لیست بیمه پرسنل ،کاتالوگ، کارت بازرگانی، تاییدیه جواز از اتحادیه).
    • بازنشستگان (حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، ۶ عدد فیش حقوقی).
    • پزشکان (پروانه دائم، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی).
    • محصلین (گواهی اشتغال به تحصیل).
    • اصل و ترجمه کارت پایان خدمت.
    • ترجمه سند ملکی و یا اجاره نامه.
    • پرینت ۶ ماه گذشته  و تمکن مالی به زبان انگلیسی.
    • سند ازدواج در صورت تاهل.
    • سند طلاق در صورت مطلقه بودن.
    • گواهی عدم سوپیشینه.
    • سند ماشین.

    نکات لازم برای صدور ویزا آمریکا:

    • بر خلاف ویزای سایر کشورها که نیازمند ارائه برنامه سفر می باشد، برای صدور ویزای آمریکا نیازی به ارائه برنامه سفر نیست.
    • در این مرحله مسافر می تواند با بازگشت به کشور خود منتظر جواب ویزا باشد و در صورت صدور ویزا اقدام به پیکاپ پاسپورت توسط دفاتر معتبر نماید.
    • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود و مهر دارالترجمه داشته باشد.
    • لازم به ذکر است همراه داشتن اصل مدارک فوق به همراه ترجمه جهت مصاحبه ضروری می باشد.

     

    ویزای نامزدی آمریکا:

    نوعی از ویزا آمریکا به نام ویزای K1 می باشد که یک شهروند آمریکایی می تواند به وسیله آن با یک فرد خارجی نامزد کند. این نوع ویزا روشی برای اخذ گرین کارت آمریکا می باشد. در صورت داشتن ویزای نامزدی فرد تنها ۹۰ روز فرصت دارد که در خاک آمریکا اقامت داشته باشد. در طول این مهلت ۹۰ روزه فرد باید ازدواج رسمی انجام دهد. در غیر این صورت فرد مهاجر باید به کشور خود بازگردد ولی مانعی برای اقدام دوباره وجود ندارد.

     

    شرایط لازم برای اخذ ویزای نامزدی آمریکا:

    • فرد شهروند می بایست در خاک آمریکا باشد.
    • در طول ۲سال گذشته با نامزد خود به صورت مداوم در ارتباط بوده باشد.
    • از نظر قانونی مانعی برای ازدواج این دو نفر وجود نداشته باشد.
    • در طی ۹۰ روز این ازدواج رسمی انجام شود.

     

    درخواست ویزا نامزدی آمریکا:

    برای درخواست ویزای نامزدی متقاضی می بایست درخواست خود را به سازمان مهاجرت آمریکا ارائه دهد. سپس برای اثبات واجد شرایط بودن متقاضی و نامزد وی، مدارک و فرم ها برای سازمان مهاجرت آمریکا ارسال می شود و کوچک ترین خطا در این پروسه باعث طولانی شدن آن خواهد شد. به طور معمول پروسه این ویزا از ۲ هفته تا ۷ ماه طول خواهد کشید.

    پس از تایید شدن مدارک توسط سازمان مهاجرت، پرونده به سازمان مرکزی ویزای بین المللی ارسال می گردد و در این سازمان سوابق نامزد مهاجر مورد بررسی قرار خواهد گرفت. بعد از طی شدن این مرحله، NVC پرونده شخص را برای بررسی صلاحیت به سفارت آمریکا ارسال می کند.

    پس از اتمام این مرحله، نامزد مهاجر برای انجام امور پزشکی و پرکردن فرم های جدید و ارائه مدارک تکمیلی با تعیین وقت مصاحبه جهت انجام مصاحبه حضوری با نماینده سفارت در سفارت حضور می یابد. انجام معاینات پزشکی در کلینیک های مورد اطمینان این سفارت انجام می شود. در خصوص تعیین وقت معاینات پزشکی می توانید از طریق آژانس همسافرتی قصران گشت اقدام نمایید. در صورت طی شدن درست و کامل مراحل معمولاً یک هفته بعد ویزا صادر خواهد شد.

    ویزای صادر شده در ابتدا ویزای موقت می باشد. اما از طریق فرم I-485 می توانند تقاضای ویزای دائم را ارائه دهند. بعد از گذشت چند ماه از ازدواج این زوج به یک دفتر محلی VSCIS برای مصاحبه حضور می یابند و ویزای اقامت دائم مشروط دو ساله را دریافت می کنند. بعد از گذشت ۱سال و ۹ ماه می توانند برای اقامت ۱۰ ساله اقدام کنند و ۳ سال پس از دریافت گرین کارت فرد مهاجر واجد شرایط شهروندی CITIZENSHIP خواهد شد.

     

    مدارک و فرم های مورد نیاز ویزا نامزدی آمریکا:

    • فرم DS160.
    • پاسپورت معتبر با حداقل ۶ماه فراتر از مدت اقامت در آمریکا.
    • شناسنامه.
    • گواهی ازدواج.
    • طلاق و یا گواهی فوت همسر قبلی.
    • عدم سوپیشینه.
    • معاینه پزشکی.
    • دو قطعه عکس ۲/۲.
    • اسناد حمایت مالی (پرینت و تمکن مالی).
    • شواهد مربوط به ارتباط با همسر.
    • پرداخت هزینه.

    نکته:

    • تمام مدارک فارسی باید ترجمه شود.
    • ممکن است کنسولگری مدارک اضافه مثل عکس عدوی و اثبات دیگری مبنی بر ازدواج واقعی با همسر بخواهد.

     


تعرفه های پیکاپ ویزای آمریکا:

 


مدارک لازم برای پیکاپ ویزای توریستی آمریکا:

  • برگه وقت سفارت + فیش پرداختی.
  • برگه CONFIRM فرم DS160.
  • دو قطعه عکس ۵×۵.
  • شناسنامه و کارت ملی.
  • مدارک شغلی:
  • کارمند بخش دولتی (حکم کارگزینی، کارت پرسنلی، ۶ عدد فیش حقوقی).
  • بخش خصوصی (گواهی شغلی،  روزنامه رسمی، آخرین قبض پرداخت مالیات، لیست بیمه پرسنل و در صورت داشتن نمونه قرارداد با شرکت های دیگر).
  • مشاغل آزاد (جواز کسب، آخرین قبض پرداخت مالیات، ارزش افزوده، اجاره نامه یا سند مالکیت محل فعالیت، لیست بیمه پرسنل ،کاتالوگ، کارت بازرگانی، تاییدیه جواز از اتحادیه).
  • بازنشستگان (حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، ۶ عدد فیش حقوقی).
  • پزشکان (پروانه دائم، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی).
  • محصلین (گواهی اشتغال به تحصیل).
  • اصل و ترجمه کارت پایان خدمت.
  • ترجمه سند ملکی و یا اجاره نامه.
  • پرینت ۶ ماه گذشته  و تمکن مالی به زبان انگلیسی.
  • سند ازدواج در صورت تاهل.
  • سند طلاق در صورت مطلقه بودن.
  • گواهی عدم سوپیشینه.
  • سند ماشین.

مدارک لازم جهت ویزای مهاجرتی آمریکا:

  • اصل پاسپورت امضا شده.
  • پرینت ایمیل سفارت.
  • فرم DS.
  • برگه carrier.
  • وکالت نامه.