ویزا کانادا:

برای درخواست ویزای توریستی کانادا می توانید به صورت آنلاین یا به صورت On Paper اقدام کنید. اگر به صورت آنلاین برای ویزا اقدام کنیم، پروسه ی آنلاین بسیار سریع تر انجام خواهد شد. اگر اطلاعات شما کامل نباشد، به شما پیغام داده می شود تا آن ها را تکمیل کرده و دوباره درخواست دهید. همچنین اگر نیاز به ارسال مدارک باشد، شما سریعاً می توانید آنها را آپلود نمایید. در نهایت نیز می توانید اطلاعات به روز خود را در اختیار سفارت قرار دهید.

شرایط اخذ ویزا توریستی کانادا چیست؟

ویزای توریستی یا ویزای موقت مدرک رسمی ای است که به پاسپورت شما ضمیمه می شود و نشان می دهد که شما شرایط ورود به کانادا را دارید. گردشگران برای سفر به کانادا به ویزای توریستی نیاز دارند. همچنین اگر از سیستم حمل و نقل هوایی کانادا استفاده می کنید نیز به این ویزا نیاز دارید. برای اخذ ویزا  می توانید به صورت آنلاین یا از طریق پر کردن فرم (on paper) اقدام کنید.

مدت اقامت  ویزا توریستی کانادا چقدر است؟

گردشگران می توانند تا 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشند. در بدو ورود و در مرزهای ورودی پلیس مرزی ممکن است به اقامتی حدود 6 ماه (یا کمتر و یا بیشتر) به شما بدهد. در این صورت تاریخ خروجتان را در پاسپورت خود می بایست مشخص کنید. همچنین ممکن است آنها به شما مدرکی بدهند به نام سابقه ی توریستی که زمان خروج از کانادا را به شما نشان می دهد.
اگر مهر خروج را دریافت نکردید می توانید تا 6 ماه بعد از ورودتان یا تا زمانی که پاسپورتتان منقضی شود، در کانادا اقامت داشته باشید. اگر حتماً نیاز به مهر خروج از کشور دارید، به کیوسک مربوطه ی مستقر در فرودگاه مراجعه کنید.

چه کسانی مجاز به سفر و گرفتن ویزا کانادا هستند؟

  • شما باید مدارک معتبر برای سفر مانند پاسپورت را داشته باشید.
  • در سلامت جسمانی کامل باشید. 
  • محکومیت کیفری نداشته باشید.
  • با مدارک خود پلیس مهاجرت را قانع کنید که وابستگی شغلی، فامیلی و کاری به کشور خود دارید و به این دلایل به کشور خود باز خواهید گشت.
  • پلیس مهاجرت را متقاعد کنید که بعد از اتمام زمان اقامت در کانادا به کشور خود باز خواهید گشت.
  • پول کافی برای اقامت خود داشته باشید که این میزان بستگی به زمان و محل اقامت (هتل، منزل اقوام یا دوستان …‌)‌ شما در کانادا دارد.
  • ممکن است نیاز به تست پزشکی یا دعوتنامه داشته باشید.

نکته: افرادی که اجازه ورود به کانادا را ندارند

کسانی که درگیر کارهای جنایی، یا نقض حقوق بشر و جنایات ساماندهی شده هستند. حتی ممکن است به دلایل امنیتی، پزشکی، سلامتی و یا دلایل اداری مجاز به ورود به کانادا نباشند.

بعد از apply مدارک:

بعد از اتمام تمام مراحل پاسپورت و مدارک شما را به شما باز می گردانند. اگر درخواست شما ریفیوز شود، طی نامه ای مراتب را به شما توضیح خواهند داد.
بعد از اینکه وارد کانادا شدید مدارک و اثر انگشت شما چک خواهد شد. کودکان زیر 18 سال هم شامل این موارد می شوند. بعد از این مراحل پلیس مرزی کانادا پاسپورت شما را مهر زده و زمان اقامت شما را که معمولاً 6 ماه است، به شما اعلام می کند ( بستگی به هدف شما برای سفر دارد).

ویزا تحصیلی کانادا:

در کشور کانادا هر استان تابع قوانین آموزش و پرورش خود می باشد. توصیه می کنیم درباره سیستم آموزشی در هر استانی که قصد ادامه ی تحصیل دارید، اطلاعات کافی کسب کنید.

  • شرایط مدارس ابتدایی و متوسطه

  • این مدارس، مدارسی هستند که کودکان تا 12 سال در این مقطع درس می خوانند (1 تا 8 سال ابتدایی و 9 تا 12 سال متوسطه).
  • تمام مدارس ابتدایی و متوسطه در کانادا پذیرای دانش آموزان از سراسر دنیا (بین المللی) می باشند.
  • بعد از اتمام این دوره و شروع دوره بعدی که شامل دانشکده، دانشگاه، موسسات خصوصی و مدارس فنی و حرفه ای هستند. هر کدام از این مراکز دارای قوانین مخصوص به خود، چگونگی ورود و ارائه درخواست برای پذیرش مانند داشتن مدرک معتبر زبان انگلیسی یا فرانسه می باشند.
  • بسیاری از مدارس در کانادا زبان انگلیسی یا زبان فرانسه آموزش می دهند.
  • بسیاری از مدارس در کانادا جهت پذیرفتن دانش آموزان یا دانشجویان از سراسر دنیا هستند که (DLI) نام دارند. اگر در خواست ادامه ی تحصیل در یکی از مدارس در کانادا را داده اید، می بایست از طرف (DLI) نامه ی پذیرش دریافت کرده در غیر این صورت پرونده شما رد خواهد شد.
  • چگونگی ورود به مدرسه و دانشگاه

  • در ابتدا دانشگاه یا مدرسه ی خود را انتخاب می کنید و با توجه به قوانین آن مرکز مدارک خود را ارسال کنید.
  • در مدارس ابتدایی حداکثر 6 ماه و دانشگاه حداکثر 1 سال می بایست در خواست ادامه  تحصیل بدهید.
  • با مکاتبات از طریق ایمیل و … با مرکز تحصیلی از میزان شهریه، هزینه ی اقامت در کانادا، زبانی که می بایست برای ورود آگاه باشید و در آزمون آن پذیرفته شوید و … .
  • مدارک خود را apply کرده و منتظر جواب باشید. اگر پذیرفته شده باشید نامه ای از جانب مرکز تحصیل خود دریافت می کنید.

نکته: دولت کانادا هزینه ی درمان دانش آموزان خارجی را نمی دهد. درباره بیمه ی سلامت خود با مرکز مورد نظر خود در ارتباط باشید.

اجازه ی تحصیل (Study Permit) در کانادا:

  • استادی پرمیت مدرکی است که آژانس صادر می کند و به دانش آموزان خارجی اجازه ی تحصل در کانادا را می دهد. قبل از اینکه به کانادا سفر کنید شما می بایست تمام مدارک مورد نیاز را اپلای کنید.
  • استادی پرمیت معمولاً به اندازه ی میزان تحصیل شما در کانادا به اضافه ی 90 روز است (این 90 روز زمان ترک کانادا و یا تمدید اقامت شماست).
  • اگر شما مجبور به گذراندن Course پیش نیاز باشید، استادی پرمیت شما از زمان آغاز این کورس به اضافه ی 1 سال می باشد.
  • اگر تا زمان پایان این مدرک تحصیلات خود را تمام نکرده باشید، می بایست اقامت خود را تمدید کنید. در غیر این صورت از ادامه ی تحصیل باید انصراف دهید و کانادا را ترک کنید.
  • اگر تحصیلات خود را زودتر تمام کنید، مجوز شما فقط تا 90 روز بعد از آن تاریخ اعتبار دارد.
  • تحصیلات شما در تاریخی تمام شده تلقی می شود که دیپلم یا کارنامه ی خود را دریافت کرده باشید که از این طریق می توانید ثابت کنید که تحصیلات شما به پایان رسیده است.
  • در زمان تحصیل خود در کانادا می توانید به کشور خود بازگردید، فقط می بایست دلیلی دال بر اینکه شما در حال تحصیل در آن مرکز می باشید و در آنجا ثبت نام کرده اید را ارائه دهید.

مطالب مرتبط:

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *